top of page

'Buurman Chef' - vacature

 

Ken of ben jij degene die zich met hart en ziel in wil zetten om ons koffiehuis de komende jaren weer verder te helpen ‘een goede buur voor de ander’ te laten zijn? Ben jij een organisatorisch multitalent, met gevoel voor planning en kun je van nature goed met mensen omgaan? Dan nodigen we je uit om te reageren op de vacature via info@deelcafedebuurman.nl of 0612535851 / 0184764064.

Gezocht : Buurman Chef m/v
 

De functie van de werknemer is ‘Buurman Chef’, oftewel verantwoordelijke voor het faciliteren van de dagelijkse operatie van het Deelcafé.

 

De Buurman Chef werkt parttime voor 18 uur per week, in overleg te bepalen tijden per week. De werkzaamheden worden gewoonlijk verricht bij Deelcafé De Buurman of vanuit huis.

 

Deelgenoten
Er voor zorgen dat onze vrijwilligers zich als een vis in het water voelen, door ze regelmatig te spreken, te vragen of er moeilijkheden en/of kansen op het werk zijn en door ze in meer algemene zin zoveel mogelijk te ondersteunen bij het plezierig uitvoeren van hun activiteiten. Ook meer technische zaken zoals roosteren, stages, sollicitatieprocedures en evaluatiegesprekjes behoren hiertoe.


Bestellingen/horeca
De Buurman Chef verzorgt het ordelijk verloop van de horeca-inkoop en toezicht op apparatuur, eventueel in overleg met mede-verantwoordelijken.

Activiteiten
De vaste activiteiten die bij De Buurman plaatsvinden worden idealiter aangestuurd door een ‘hoofd’, die de zaken afstemt met de Buurman Chef.

 

Social media

Het regelmatig posten van taart- & activiteitenupdates op Facebook en Instagram behoort tot de taken.
 

De werkzaamheden als Buurman Chef worden halfjaarlijks afgestemd met het Stichtingsbestuur op grote lijnen.

Wat bieden wij?
 

- Een uitdagende werkomgeving in een ontwikkelende organisatie

- Een positieve werkomgeving, met voldoende ondersteuning en feedback

- Volop ruimte voor eigen ideëen en invulling

- Meebouwen aan onze gezamenlijke droom

Spreekt deze vacature je aan? Reageer op info@deelcafedebuurman.nl met jouw motivatie!

 

bottom of page