top of page

Ook een Deelcafé starten?

Geïnspireerd geraakt?
Heeft u kennis gemaakt met De Buurman en de wens om in uw eigen woonplaats ook een Deelcafé te beginnen? Ziet u kansen om 'een goede buur' te worden voor de ander in uw omgeving?

Of u nu in de oriënterende fase bent of al verder in het proces: De Buurman werkt graag mee aan de verspreiding van het Deelcafé-concept en staat klaar om te ondersteunen.

Optie 1: 'Business-in-a-box'
Van origineel bedrijfsplan tot begroting, marketingstrategie, kassasystemen en vrijwilligersbeleid: het Deelcafé-concept is nauwkeurig uitgewerkt en klaar voor verdere uitwerking in uw omgeving. Aan het voeren van het 'Deelcafé'-label zijn een aantal basiseisen verbonden, neem daarom contact op voor meer informatie en de benodigde 'business-in-a-box'-documentatie.

 

Optie 2: Maatwerk implementatie en verdere ondersteuning
Elke omgeving vergt een andere aanpak. Soms vraagt dit om kleine aanpassingen, soms om grotere ingrepen. Vanuit het Deelcafé-concept zijn diverse scenario's en vormen denkbaar, zolang de missie en visie maar intact blijven. Voor extra begeleiding bij de implementatie kunnen we u in contact brengen met onze implementatiepartner.

 

 

 


bottom of page